Turkiets sydkust Utflykter

Vi erbjuder ett bra urval av utflykter på din resa till Turkiets sydkust. Nedan kan du se våra gästers favoritutflykter, men vi erbjuder även fler på plats. De angivna priserna är endast vägledande och det finns ofta specialrabatter för barn och bebisar. Det är möjligt att utflyktsprogrammet kan avvika från beskrivningen eller ställas in på grund av bristande efterfrågan.


Manavgat

Från 39 €

Ung som gammal, par som familjer, detta är en utflykt som passar alla! Denna dagstur erbjuder vacker natur, kultur, shopping och avkoppling! Hela dagen kommer en skandinavisk Sunweb-guide vara med och se till att du får den bästa servicen! Vi börjar dagen med att besöka vattenfallet vid floden Manavgat. Det turkosa vattnet och vackra landskapet är verkligen en naturupplevelse utöver det vanliga! Efter vattenfallet gör vi ett stopp vid det legendariska Dickman Textile Center, där kläder, skor, väskor och mycket mer säljs till fantastiska priser! I Turkiet är det helt naturligt att förhandla om priset, men hos Dickman är priserna satta så lågt att pruta inte är nödvändigt! På förmiddagen går vi ombord på en båt och seglar ner för floden Manavgat, där du kan koppla av i solen och njuta av en vacker utsikt.Under din resa kommer din Sunweb-guide att ge dig information om området. Där havet och floden möts stannar vi och njuter av stranden och tar ett dopp i den svala floden innan lunchen serveras på båten, varefter vi seglar tillbaka till Manavgat igen. Här har du möjlighet att besöka moskén i Manavgat, som är det största på den Turkiets sydkust. Denna moské jämförs ofta med den blå moskén i Istanbul på grund av dess vackra dekor i blått och vitt. Vi avslutar dagen med våra gästers favorit, den stora marknaden i Manavgat. Här hålls det två gånger i veckan en enorm marknad med över 500 bås som säljer allt du kan tänkas önska! Här möts lokalbefolkningen och turister för att köpa både livsmedel, hantverk, souvenirer och lokala delikatesser. Denna heldagsutflykt inkluderar; transport till och från hotellet, inträde för de olika attraktionerna och lunch på båten. Denna utflykt är även anpassad för rörelsehindrade gäster. OBS: Drycker ingår inte i priset och följden på olika stopp kan variera.


Akvarium Stadstur

Från 44 €

Vill du se de vackraste och mest imponerande sevärdheterna i Alanya på en och samma dag tillsammans med din skandinaviska Sunweb-guide? Då har du chansen nu! Vår Sunweb-guide tar med dig till mest fantastiska platserna i Alanya och berättar om stadens spännande historia! Ta linbanan från Damlataş upp i bergen där du kan njuta av utsikten över Alanya och besöka fästningen. När vi går in i fästningen kommer guiden att berätta mer om detta intressanta landmärke! Du kommer att få tid att på egen hand utforska fästningen och bilder med den unika utsikten! Efter vårt besök i fästningen tar vi en tur upp i Taurusbergen för att besöka några av Turkiets största grottor, nämligen Dim Caves! I taket och från golvet har det skapats kalkavlagringar likt istappar. Grottorna inte bara är kända för att vara vackra, utan också ha en helande effekt på astma och har idag blivit en mycket populär sevärdhet. Din lunch serveras denna dag medan du kopplar på en stor flotte i floden Dimçay. Efter lunch kan du ta ett dopp i det iskalla smältvattnet från bergen! Vi avslutar dagen med en båttur på ca 45 min, där vi seglar runt fästningen, som vi besökte på morgonen. Under båtturen seglar vi också förbi piratgrottan, kärleksgrottan och Cleopatra stranden. På denna heldagsutflykt ingår; transport till och från hotellet, inträde till allt vi besöker och lunch. OBS: Drycker ingår inte och följden på de olika stoppen under dagen kan variera.


Sunweb Pearl

Från 44 €

Vad sägs som en dag med fokus på avkoppling? Då ska du åka med på vår utflykt Sunweb Pearl! Sunweb Pearl skiljer sig från de vanliga båtutflykterna du hittar på de olika turistmålen i Turkiet. Denna utflykt ger dig gott om tid för att sola. Det kommer att bjudas på en utsökt lunchbuffé, lokala drycker både med och utan alkohol ingår och det spelas ingen hög musik ombord på båten! Som grädde på moset kommer din skandinaviska Sunweb-guide följa med på turen för att säkerställa bästa möjliga service! Vi avgår från hamnen på morgonen och under dagen gör vi flera olika stopp där du kan ta ett uppfriskande dopp i havet, eller så kan du stanna på båten och njuta av den härliga solen. Tidigt på eftermiddagen serveras en lunchbuffé som har något för alla smaker, inklusive barnens! Detta är en fantastiskt avkopplande dag på havet och om vi har tur finns chansen att se delfiner eller en havssköldpadda. Tidigt på eftermiddagen serveras en utsökt lunchbuffé där det blir något för alla, även för barnen! Denna heldagsutflykt inkluderar transport till och från hotellet, båtturen, lunch och drycker ombord på båten. Följden på de olika stoppen under dagen kan variera.


Kemer båt

Från 48 €

Vad sägs som en dag med fokus på avkoppling? Då ska du åka med på vår båttur till Kemer. Vår båttur skiljer sig från de vanliga båtutflykterna du hittar på de olika turistmålen i Turkiet. Denna utflykt ger dig gott om utrymme att sola. Här bjuds det på en utsökt lunchbuffé, lokala drycker både med och utan alkohol ingår och det spelas ingen hög musik ombord på båten! Båten tar oss ut från den mysiga hamnen i Kemer på morgonen och under dagen gör vi flera olika stopp där du kan ta ett uppfriskande dopp i havet, eller så kan du stanna på båten och njuta av den härliga solen. Tidigt på eftermiddagen serveras en lunchbuffé som har något för alla smaker, inklusive barnens! Detta är en fantastiskt avkopplande dag på havet och om vi har tur finns chansen att se delfiner eller en havssköldpadda. Denna heldagsutflykt inkluderar transport till och från hotellet, båtturen, lunch och drycker ombord på båten. Den här utflykten är även anpassad för personer med rörelsehinder. Följden på de olika stoppen under dagen kan variera.


Aquarium City Tour

Från 32 €

På denna utflykt får du se de vackraste platserna i Antalya och samtidigt få den fantastiska historien staden bär på! Turkiet är ett land fyllt på randen med kultur, traditioner och historia. En av de saker är tätt sammanknutet med Turkiets kultur, traditioner och historia är guldet. Vi kommer att förklara allt om detta fantastiska hantverk när vi besöker en smyckebutik med de mest imponerande smycken du kan hitta i området! Under dagen kommer även att besöka Antalyas akvarium, ta linbanan upp till Tunektepe och upptäcka centrala Antalya. På Antalya Aquarium hittar du Europas längsta tunnelakvarium (131 meter) var du kommer hänföras av de vackra färgerna från både fiskar och koraller! Efter det tar vi linbanan till toppen av Tunektepe. Därifrån har du fantastisk utsikten över stränderna och Antalyas centrum. Glöm inte kameran! Här kan du eventuellt få resans vackraste semesterbilder. Vi fortsätter till Antalyas centrum som du får utforska på egen hand. Här kan du välja att besöka den moderna delen av stadskärnan, där du bland annat hittar det enorma köpcentret MarkAntalya. Du kan också åka till den gamla och mysiga stadsdelen Kalici. Här kan gå genom små, mysiga gator och njuta av den romantiska hamnen. I denna heldagsutflykt ingår transport till och från hotellet, inträde för de olika attraktionerna. Denna utflykt är anpassad för personer med rörelsehinder. OBS: Lunch och dryck ingår inte i priset och följden på de olika stoppen kan variera.



 

Turkiet utflykter