De underbara turkiska stränderna

 


Turkiet har inte mindre än 7 200 km underbara stränder! Den ultimata blandningen av kultur, historia och vackra stränder gör det attraktivt för många. Stränderna har lugnt och blått vatten. Förutom att vädret nästan alltid är fint, kan du också besöka de orörda och gömda vikar. Skulle du också vilja åka till någon av dessa vackra stränder?



Nedan är en lista över vackra turkiska stränder:


Blå lagun

Denna vackra strand ligger i den skyddade nationalparken. Där Egeiska havet och Medelhavet möts, det är Blå lagunen. Namnet beror på det vackra, klara och ljusblå vattnet! Denna strand är en av de vackraste stränderna i världen!


Kabak Beach

Denna strand är en vacker liten vik med vit sand och kristallklart vatten. När du är här har du en känsla av lugn och ro. Det finns en tallskog vid sidan av stranden där du kan njuta av naturen! Vi har ett brett utbud av hotell i Turkiet!


Cleopatra Beach

Denna strand är en av de bästa och mest populära i Turkiet. Det är en vacker strand och perfekt för vattensporter! Det finns också utmärkta faciliteter som butiker, kaféer och restauranger. En underbar kombination! Tips: Bo på Eftalia Ocean hotel i Alanya. Hotellet har nyligen renoverats och har många olika faciliteter.


Cirali Beach

Denna Cirali-strand är en pärla på grund av det glittrande blå vattnet och den är omgiven av bergslandskap. På ena sidan av stranden hittar du ruinerna av Olympos och på andra sidan Chimaeras eviga lågor. Mycket att uppleva!


Kaputas strand

Denna vackra strand ligger vid mynningen av en ravin. För att komma till stranden måste du gå nerför en lång trappa, men det vackra turkosa vattnet och den vita stranden är definitivt värt det! Utsikten från ovan är såklart också hisnande!


Butterfly Valley Beach

Denna strand har vackra vikar med branta klippor. Det är bild perfekt, med vita stränder och klart vatten! I området finns en fjärilsdal där olika fjärilar flyger omkring.


Konyaalti Beach

Denna Konyaalti-strand är en av de viktigaste stränderna i Antalya. Varför? Det finns mycket att hitta och se! Perfekt strand, vatten, berg, utsikt och bra faciliteter med en trevlig boulevard. Letar du fortfarande efter ett ställe att bo på? Royal Seginus är ett vackert hotell, där du förutom att bada vid stränderna också kan ha mycket vattenkul med vattenrutschbanor på hotellet.

Turkiet utflykter